Lütfen bekleyin..



BAGEF’ten fotoğrafçılık kursu

16 Kasım 2015, 11:08 - Okunma: 15414

Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü (BAGEF) tarafından açılan fotoğraf kursuna fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.

Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü (BAGEF) eğitmeni Hasan Açan yaptığı açıklamada kursun Ocak ayı ortalarına kadar süreceğini ifade ederek, amaçlarının fotoğraf sanatıyla ilgilenenleri bir araya getirmek olduğunu belirtti.

Kursa 60'ı aşkın kişinin başvuruda bulunduğunu aktaran Açan, “Başvuruda bulunan 60 kursiyer ile ilk haftayı geride bıraktık.   Kurs süresince her türlü fotoğraf teknikleri ve fotoğrafçılığın temellerini, çekim tekniklerini, filtreler, kompozisyon, fotoğrafçılık terimleri ve birbirinden önemli konuların yanında yakın bölge ve civar il, ilçelere geziler yapılarak çekim teknikleri pekiştirilmektedir. Fotoğrafçılık derslerimizle daha iyi fotoğraflar çekmenin inceliklerini anlatılmaktadır.” dedi.

Açan, “Kursiyerlerimiz atölyemize ait DSLR Fotoğraf makinelerini eğitim süresince ücretsiz kullanıyor ve kurs sonunda çektikleri başarılı fotoğrafları yine ücretsiz sergileme imkânına sahip oluyorlar. Eğitimlerimiz projeksiyon cihazları eşliğinde verilmektedir.  Dersler her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri 18.00-20.00 saatleri arasında Gençlik ve Kültür Evinde (Sağlık Mahallesi - Eski Tekel Binası ) yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
BİLİM-TEKNOLOJİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailelerin çocuklarını internet, sosyal medyayı daha bilinçli ve özenli kull..
Batman Üniversitesi öğretim üyeleri, ABD’nin Stanford Üniversitesi koordina..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye'nin ilk ve t..
TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Batman..
"Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik" ana..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, fiziki altyapı ve peyzaj..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=