Lütfen bekleyin..



Batman Bölge Devlet Hastanesinde yemekler diyetisyen eşliğinde çıkartılıyor

23 Kasım 2015, 10:51 - Okunma: 8121

Batman Bölge Devlet Hastanesinde her gün 2 bin kişiye yemek verilirken yemekler diyetisyen eşliğinde çıkartılıyor.

Hem Batman ve hem de bölge illerine hizmet veren Batman Bölge Devlet Hastanesinde her gün 2 bin kişilik yemek hazırlanırken yemekler diyetisyen eşliğinde çıkartılıyor. Batman Bölge Devlet Hastanesi 28 yemekhane personeliyle, adeta bir orduyu besliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Batman Bölge Devlet Hastanesi Yönetici Vekili Dr.Serkan Sünger, “Bölge Devlet Hastanesi, 357 yatak kapasitesine sahip yaklaşık bin 200 personeliyle hizmet veren ayrıca diğer civar illerde hizmet veren bir kurumdur. Bu kurum içerisinde yemekhane hizmetleri önemli konuma sahiptir. Yemekhane hizmetlerinde özellikle hijyen, kalite ve personel, hasta memnuniyeti bizim için en önemli unsurdur. Aylık hazırlanan yemek listeleri, diyetisyenler eşliğinde hazırlanıp, komisyonumuza sunulmaktadır. Günde 3 öğün ve yaklaşık 2 bin kişiye yemek vermekteyiz.” dedi.

Hastanenin yemekhanesinde 28 çalışanla en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen yemekhane sorumlusu Rıdvan Güneş, “Günde 3 çeşit yemek çıkarıyoruz. Her türlü yemek çeşidini çıkarıyoruz. Sadece hastane personeli değil, burada yatan hastalara da yemek çıkarıyoruz. Burada adeta bir orduyu besliyoruz.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül- İLKHA)











  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=