Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’dan Kıyas’a ziyaret

28 Kasım 2015, 10:52 - Okunma: 2575

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı heyeti, Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kıyas’a nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve beraberindeki heyet, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kıyas’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kıyas, müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “Bu sene fıstık fidanlarına yoğun ilgi var. 250 bine yakın fıstık fidanı getirdik. İhtiyacın yüzde 85’inden fazlasını karşılayacak durumdayız. Böyle giderse 10-15 yıla kadar Batman ve çevresi yemyeşil olacaktır” ifadelerini kullandı.
Müdürlüğün tarımsal faaliyetlerle ilgili yürütülen proje ve çalışmaları hakkında bilgilendirilen HÜDAPAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ise yaptığı kısa değerlendirmede, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık kurumunun çalışmalarını takip ettiklerini ve Batman’a verdikleri hizmetten dolayı İl Müdürü Nurettin Kıyas’a ve çalışanlarına başarılar diledi.
Ziyaret Batman’ın gıda, tarım, hayvancılık ve bölgenin sorunları hakkında karşılıklı görüşler alınarak son buldu. (Halit Coşkun-batmanbasin.com)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=