Lütfen bekleyin..



Batman'da anne ve 2 çocuğundan haber alınamıyor

29 Kasım 2015, 20:38 - Okunma: 1876

Batman'da kaynanası ile tartıştıktan sonra 2 çocuğunu alarak evden çıkan anne ve çocuklarından 1 haftadır haber alınamıyor.

Batman merkez İluh Mahallesi Yaşam Caddesi'nde kaynanası ile birlikte ikamet eden Emine Lazım, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kaynanası ile tartıştı. Tartışma sırasında, yaşları 4 ve 6 arasında değişen bir kız ve erkek iki çocuğunu alarak dışarı çıkan anne Lazım'ın, 1 haftadır eve dönmediği belirtildi.

Eşinden ve çocuklarından günlerdir haber alamayan Baba Mehmet Lazım, eşi ve çocuklarının nerede olduğu hakkında bilgisi olanların kendisine haber vermelerini isteyen baba Lazım, “Eşim, annemle tartışmış. Kasım'ın 24'de Salı günü saat 14.00'de kızımı ve oğlumu alarak evden çıkmış. Bir daha geri dönmedi. Kendisine bir türlü ulaşamadık. Hayatlarından endişe duymaya başladım. Allah rızası için, yerlerini bilen veya görenlerin 0536 326 43 27 no'lu hattan bana ulaşmalarını istiyorum.” dedi. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=