Lütfen bekleyin..



'Ortak akıl yoluyla eğitimde Batman'ı üst noktalara taşıyacağız'

01 Aralık 2015, 12:44 - Okunma: 3412

Atatürk Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya gelen Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, ortak akıl yoluyla eğitimde Batman'ı daha üst noktalara taşıyacaklarını söyledi.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Atatürk Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya gelerek, öğretmenlerin düşünce ve önerilerini dinledi.

Burada öğretmenlere seslenen Aslan; öğretmenliğin kutsal ve mesleklerin en onurlusu olduğunu söyledi. Aslan, “Çünkü insan yetiştiren ve toplumun geleceğine doğrudan etki eden yegâne meslektir. Düşünceniz ideolojiniz ne olursa olsun, bunu bir kültür zenginliği olarak görün ve topluma doğru model olmak için gayret sarf edin.” dedi.

“Eğitimde başarıyı yakalamak için hep birlikte çalışacağız” diyen Aslan, “Biz öğretmeni ve idarecisiyle bir ekibiz. Bir ve birlikte olmadan, Batman’ı eğitimde arzuladığımız yere çıkarmamız mümkün değil. Bu nedenle benim hedeflediğim bir projem var. Serbest zamanlarda değişik okullardan, öğretmenlerle bir araya gelerek, eğitimde neler yapılmalı konusunda beyin fırtınası sohbetleri yapacağız. Ortak akıl yoluyla eğitimde Batman’ı daha üst noktalara taşıyacağız.” diye konuştu.

Aslan konuşmasının ardından, öğretmenlerin düşünce ve önerilerini dinledi. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=