Lütfen bekleyin..



İmam ve öğretici kursiyerlere başarı belgesi verildi

24 Ocak 2016, 17:39 - Okunma: 2309

Batman'da görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik düzenlenen “Kur’an-ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursu” sona erdi.

Batman'da yaygın  din eğitimi kapsamında  yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliğinin artırılması amacıyla başlatılan “Kur’an-ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursu” tamamlanarak kursiyerlere başarı belgeleri verildi.

İl Müftülüğünce Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, tecvit kurallarına göre yüzünden ve ezbere okuma, temel dini bilgiler gibi konularda mesleki gelişimlerini sağlamak amacıyla başlatılan Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu’na 20 Din Görevlisi ve 20 Kur’an Kursu Öğreticisinin katılımıyla tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen programda Batman İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından başarı belgeleri verildi.

Programda kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Erhan, “Bu kurslar, din hizmeti sunumu noktasında olan sizlerin bilgilerini tazelemesi, yeni bilgiler edinmesi ve varsa eksikliklerin giderilmesi için önem arz etmektedir. Mesleki ehliyetlerinizin gelişmesi için yararlı olan bilgiler aldınız. Din görevlileri topluma örnek olmaları sebebiyle sürekli olarak kendilerini yeni bilgilerle donatmalı, Kuranı Kerimi en güzel şekilde okumalı ve okutmalıdır. Sizler diyanet camiasının kendi mahallindeki temsilcilerisiniz. Bu nedenledir ki, bu kurslar sizin için düzenlenmekte. Rabbim ilmimizin gelişmesinde bizlerden yardımını esirgemesin.” dedi.

İl Müftüsü Erhan'ın konuşmasının ardından kursiyerlere belgeleri verildi.(HÜR24)

imam--ve-ogretici-kursiyerlere-basari-belgesi-verildi.JPG

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu pazar günü gerçekleştirilecek "Mevlid-i Nebi" et..
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=