Lütfen bekleyin..



Aslan, sporcu öğrencileri ağırladı

29 Şubat 2016, 17:19 - Okunma: 2948

Meydan Ortaokulu Kız Futsal Takımı ve Judo öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı ziyaret ettiler.

Meydan Ortaokulu'nun Futsal dalında ve Judo’da başarılı olan öğrencileri makamında konuk eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okul Müdürü Şahabeddin Konakçı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Nefuloğulları’ndan,Futsal dalında il birincisi olan Yıldız Kızlar Takımı ile ilgili bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Aslan, Gaziantep ilinde yapılacak olan bölge müsabakalarında başarılar diledi. Sıkletlerinde Judo il birincileri olan, Yusuf Tuncer ve Yusuf İslam Güner ile ilgili Antrenör Ömer Polat’tan bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Aslan, Malatya ilinde yapılacak olan bölge müsabakalarında öğrencilere başarılar diledi.

Sizinle bir araya gelmek beni mutlu etti diyen, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan; “Sevgili öğrenciler futsal ve judo spor dalında elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizi kutluyor, Gaziantep ve Malatya’da yapılacak olan bölge müsabakalarındabaşarılar diliyorum. Bu başarıda emeği olan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Spordaki başarınızı, akademik derslerinizde de göstereceğinize inanıyorum. Başarınız sizi mutlu ettiği kadar bizi ve ailelerinizi de mutlu ediyor” dedi. (HÜR24)

meydan-ortaokulu.jpg

meydan-ortaokulu-001.jpg

meydan-ortaokulu-002.jpg

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=