Lütfen bekleyin..



Aydın Gök, oyunu kullandı

07 Haziran 2015, 15:39 - Okunma: 5110

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, sandık başına giderek oyunu kullandı.

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman’ın bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, Mevlana İlkokuluna giderek oyunu kullandı.

Gök’e, HÜDAPAR Genel Sekreteri Serkan Ramanlı, HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partililer eşlik etti. Gök oy kullandıktan sonra sandık görevlileri ve müşahitlerle selamlaşarak kolaylıklar diledi.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Gök, şunları söyledi: “Hayırlısıyla oyumu kullandım. Cenab-ı Allah’tan seçimi Batmanımız için, memleketimiz için, İslam ve tüm insanlık için hayırlara vesile kılsın inşallah. İnşallah sıkıntısız ve huzur ortamında geçer. İnşallah seçimden sonrada huzur olur. Bizler bunu diliyoruz. Seçimden önce vaatlerimiz oldu. Hem Türkiye için, hem Kürdistan için ve hem de İslami muhalefet adına, bir de sahipsiz Batmanımız için önceliklerimizi sıraladık. Rabbim kısmet ederse bu vaatlerimizin arkasında duracağız. Halkımızın gerçek vekili, gerçek temsilcisi, hizmetkârı olmaya çalışacağız. Rabbim hayırlı kılsın.” Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Gök, şunları söyledi: “Hayırlısıyla oyumu kullandım. Cenab-ı Allah’tan seçimi Batmanımız için, memleketimiz için, İslam ve tüm insanlık için hayırlara vesile kılsın inşallah. İnşallah sıkıntısız ve huzur ortamında geçer. İnşallah seçimden sonrada huzur olur. Bizler bunu diliyoruz. Seçimden önce vaatlerimiz oldu. Hem Türkiye için, hem Kürdistan için ve hem de İslami muhalefet adına, bir de sahipsiz Batmanımız için önceliklerimizi sıraladık. Rabbim kısmet ederse bu vaatlerimizin arkasında duracağız. Halkımızın gerçek vekili, gerçek temsilcisi, hizmetkârı olmaya çalışacağız. Rabbim hayırlı kılsın.”

 

Etiketler : aydın gök, seçim
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=