Lütfen bekleyin..



Erbakan Vakfı’ndan, HÜDA PAR’a ziyaret

03 Mart 2016, 13:24 - Okunma: 3897

Erbakan Vakfı Gençlik Kollarından bir heyet HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları'nı ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Merkez Teşkilat Başkanı Muhammed Özaydın ve Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Nezir Ergin, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları heyetini, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir ve beraberindeki heyet karşıladı.

Çatışmaların şehir merkezlerine taşınmasıyla beraber yaşanan mağduriyetlerin konuşulduğu ziyarette değerlendirmelerde bulunan Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Merkez Teşkilat Başkanı Muhammed Özaydın, bölgede yaşanan sorunlar hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Yaşanan gelişmeler ve halkın mağduriyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir ise halkın yaşadığı mağduriyetlerin en aza indirgenmesi adına parti olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, bu konuda bölgede faaliyet yürüten İslami STK’ların yaptıkları çalışmalara dikkat çekti.

HÜDA PAR parti programı, parti olarak yaptıkları çalışmalar, hedefleri ve bölge sorunları hakkında da kısaca bilgilendirmede bulunan İmir, misafir heyete de ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

erbakan-vakfi’ndan,-huda-par’a-ziyaret.jpg

erbakan-vakfi’ndan,-huda-par’a-ziyaret-001.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=