Lütfen bekleyin..



Raman Anadolu Lisesi futbolda bölge şampiyonu

09 Mart 2016, 16:45 - Okunma: 22498

Okul Sporları Futbol dalında iki sene üst üste şampiyon olan, Raman Anadolu Lisesi Genç Erkekler (A) Futbol Takımı, Mardin’de düzenlenen Güneydoğu Şampiyonasında birinci oldu.

Bir çok spor alanında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren, Raman Anadolu Lisesi, Mardin’de 01-04/03/2016 tarihleri arasında yapılan ve bölge takımlarının katıldığı şampiyonluk mücadelesinde birinci olarak, Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. Raman Anadolu Lisesi Futbol Takımı Futbol başarısı kadar, centilmenliği ile de hem Batman’da hem de Mardin’de takdir toplayarak,  Batman’ın adına bir başarıya daha imza attılar.

 Güneydoğu Şampiyonu olan Raman Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı öğrencileri Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Salih Ertekin ve öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrencileri Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz konuk etti. Temiz konuk ettiği öğrencilerle bir süre sohbet edip, gösterdikleri başarıdan dolayı tebriklerini sundu, Türkiye Yarın Finallerinde başarılar diledi.

batman-raman-anadolu-lisesi-.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=