Lütfen bekleyin..



Süreçle azdırılan HDP'den KANLI DEMOKRASİ

12 Haziran 2015, 10:36 - Okunma: 2147

Hükümetin Bölgeyle ilgili yanlış politikaları her geçen gün yeni mağduriyet ve mazlumiyetlere sebep oluyor.

Hükümetin Bölgeyle ilgili yanlış politikaları her geçen gün yeni mağduriyet ve mazlumiyetlere sebep oluyor. Süreçle azdırılan HDP, seçim kampanyası boyunca halkı tehdit etti, saldırdı, yaraladı. Verilen tavizler ve tüm şer güçlerin desteğiyle barajı aşan sözde siyasi parti, bu sefer içindeki karanlık güçler eliyle Müslümanların kanına girdi. Diyarbakır'da gündüz ortası kurulan pusuyla Yeni İhya Der Başkanı Aytaç BARAN şehid edildi. Yapılan bu saldırganlık ve barbarlık kanlı demokrasi olarak yorumlandı.

Şükrü Gündüz / Doğruhaber

TAVİZLER, CİNAYETLERİN HABİRCİSİYDİ
Türkiye'de yapılan genel seçimlerden sonra bölgedeki baskı, şiddet ve cinayetler bitmedi. Siyasal iktidarın tavizleri halkın malına ve canına mal oldu. Çözümle silahların bırakılacağı söylendi, ancak aksine ülke dışına çıkarılması gereken silahlar yerleşim birimlerine indi. PKK çözüm süreci ile bölgede tam bir alan hâkimiyeti elde etmeye çalıştı. Şehirler silah deposuna çevrildi. Diyarbakır'da son olarak gerçekleşen Aytaç Baran cinayeti, vahim durumun devam ettiğinin göstergesi.  Yaşanan süreci gazetemize değerlendiren HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz,  Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanı Avukat Abdulgani Orhan ve AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt önemli açıklamalarda bulundu.

Devamını okumak için giriş yapınız

Etiketler : HDP, saldırı
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=