Lütfen bekleyin..



Kurtaran, RAM’ı ziyaret etti

04 Nisan 2016, 14:43 - Okunma: 2681

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran RAM’ı ziyaret ederek,‘Dünya Otizm Farkındalık Günü' etkinliğine katıldı.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Rehberlik Araştırma Merkezinin, Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle gerçekleştirdiği etkinliğe katıldı.

Gerçekleşen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğine, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Öğretmenleri ve otizmli öğrenciler ve aileleri katıldı.

RAM’a gelişinde Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı, RAM Müdürü Zafer Korkmaz karşıladı. Etkinlikle ilgili RAM Müdürü Korkmaz’dan bilgi alan Kurtaran, önce RAM bahçesinde otizmli öğrenciler ve aileleri için gerçekleşen etkinliğe katıldı, öğrenci ve aileleriyle sohbet etti. Kurtaran daha sonra RAM toplantı salonunda ailelere, otizmli çocuklar için hazırlanan, Otizm Spektrum Bozukluğunun nedenleri ve nelerin yapılması gerektiğini içeren eğitim seti dağıttı.

Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle kısa bir açıklama yapan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “ Rehberlik Araştırma Merkezimizin Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle gerçekleştirdiği etkinlikte ailelerimizle ve sevgili yavrularımızla bir araya geldik. Özel yavrularımızın eğitimi için merkezimizin ve ailelerimizin özverili çabaları bizi mutlu etti. Bu gün gerçekleşen etkinliğe katılan tüm velilerimize teşekkür ediyor, sevgili çocuklarımızın burada birlikte eğlenmeleri için, bu programı hazırlayan RAM idareci ve rehber öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliğinin ardından, RAM’ı gezen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Ram Müdürü Zafer Korkmaz’dan Ram çalışmaları hakkında bilgi aldı. Rehberlik Araştırma Merkezinin yürüttüğü çalışmalarla, Batman’da genel tabloyu içeren durum tespit raporlarını inceleyen Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, yapılan güzel çalışmaların neticesini görmek için, kurumsal olarak çözüm odaklı çalışmaları eş zamanlı yürütmenin önemine vurgu yaptı.

Rehber öğretmenlerimizin saha çalışmaları önemli diyen, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “ Rehberlik Araştırma Merkezimiz, her yaş grubuna yönelik kapsamlı bir çalışma yürütmüş ve mevcut durumu ortaya koyan raporlar hazırlamış. Yapılan çalışmanın neticelerini görmek için,mevcut duruma yönelik kurumsal çözüm çalışmalarını yürüteceğiz” dedi.

RAM ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Naci Şemdinoğlu, Mehmet Şirin Temiz, Şube Müdürleri, Akın Arı ve İshak Büyükkaya eşlik ettiler.

batman-il-milli-egitim-muduru-kurtaran-ram’i-ziyaret-etti.jpg

batman-il-milli-egitim-muduru-kurtaran-ram’i-ziyaret-etti-001.jpg

batman-il-milli-egitim-muduru-kurtaran-ram’i-ziyaret-etti-002.jpg

batman-il-milli-egitim-muduru-kurtaran-ram’i-ziyaret-etti-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=