Lütfen bekleyin..



Okul Müdürlerine ‘Eğitim Yönetimi Semineri’

05 Nisan 2016, 17:46 - Okunma: 3304

Batman'da Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri ve bağlı kurumların müdürlerine ‘Eğitim Yönetimi Semineri’ verildi.

Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen ‘Eğitim Yönetimi Semineri’ne, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Maarif Müfettişleri Başkanı, Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları, Şube Müdürleri, okul müdürleri ve MEM’e bağlı diğer kurum müdürleri katıldı. ‘Eğitim Yönetimi Semineri’nin açış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran nitelikli eğitim için eğitim yönetiminin önemli olduğuna dikkat çekti.

Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum diyen, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; “Değerli idareci arkadaşlar devletimiz eğitim ile ilgili tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de ciddi yatırımlar yapmış. İnşallah birlikte olduğumuz süre içinde  sizlerle beraber bize emanet edilen öğrencilerimizin eğitiminde ve özellikle davranışlarında olumlu değişimler için elbirliği ile çalışacağız. Öğrencilerimizin geleceği için sizlerle beraber, sizlerin katkıları ve çabalarıyla ekip ruhuyla çalışacağız. Bu gün burada ‘Eğitim Yönetimi Semineri’ vermek için aramızda olan değerli hocamıza teşekkür eder, seminerin çalışmalarımıza hayırlı katkılar sunmasını temenni ederim” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın konuşmasının ardından sahneye gelen, Okul Yönetimi ve Öğrenim Doktoru Prof.Dr. Aytaç Açıkalın, eğitim yönetimi konusundaki seminerin sunumunu yaptı.

batmanda-okul-mudurlerine--‘egitim-yonetimi-semineri’-.jpg

batmanda-okul-mudurlerine--‘egitim-yonetimi-semineri’--001.jpg

batmanda-okul-mudurlerine--‘egitim-yonetimi-semineri’--002.jpg

batmanda-okul-mudurlerine--‘egitim-yonetimi-semineri’--003.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=