Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu'ndan 'Üç Aylar' mesajı

07 Nisan 2016, 11:16 - Okunma: 2286

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu yayımladığı yazılı bir açıklama ile, tüm İslam aleminin bu akşam idrak edilecek olan Regaip Kandilini ve üç ayları kutladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu,  tüm İslam aleminin bu akşam idrak edilecek olan Regaip Kandilini ve üç ayları kutladı.

Yapıcıoğlu'nun yayımladığı mesaj şöyle: 

Rahmetin dalga dalga yayıldığı, kalplerin manevi huzur ve sükûnetle dolduğu, mübarek üç aylar olan Recep, Şaban ve Ramazan ayının manevi atmosferine bu akşam idrak edeceğimiz Regaib Kandili ile ulaşmış olmanın sevinci içerisindeyiz.

    İslam âleminin bu mübarek ayları fırsat bilerek geçmişinin muhasebesini yapması, dersler çıkarması ümmetin yeniden dirilişi ve inşasının öncül adımı olacaktır. 
 

    Bölgemizde yaşanan operasyonlar, sokağa çıkma yasakları, çukur ve barikat siyaseti ve İslam Coğrafyasında yaşanan katliamlar, Müslümanlara reva görülen her türlü hukuksuzluk, toplumumuza hâkim olan ifsat çalışmaları neticesinde oluşan fitnenin Müslümanlar arasında yayılması ve derin ayrılıklara zemin hazırlaması Müslümanların içerisine düştüğü içler acısı durumu gözler önüne sermektedir. 
 

    Bu ayların ve içinde barındırdığı mübarek gecelerin hürmetine Rabbimizden, bölgemizde ve İslam beldelerinde devam eden mağduriyet ve savaşlara son verecek vesileyi nasip etmesidir. 
 

    İslam kardeşliğinin tesis edilmesi ve bu fitnelerini hükmünün kırılması Müslümanların izzetli bir duruş sergilemeleri ve ifsad çalışmalarına mukabil ihya çalışmalarını toplumun her kademesine ulaştırmaları ile mümkün olacaktır.
 

    Bu vesileyle tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder, ihtilafların son bulmasını için Müslümanların sesinin daha gür çıkmasını diliyorum.

http://hudapar.org/Detay/Haber/1222/genel-baskanimizdan-uc-aylar-mesaji.aspx

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=