Lütfen bekleyin..



‘Risale-i Nur'u Anlamak’ konulu konferansa davet

11 Nisan 2016, 10:38 - Okunma: 4360

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Akademik Danışmanı Araştırma Görevlisi tarafından düzenlenen ‘Risale-i Nur'u Anlamak’ konulu konferansa tüm Batmanlılar davet edildi.

Batman Üniversitesi’nde 2014 Ocak ayında kurulan Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Akademik Danışmanı Araştırma Görevlisi tarafından Salı günü ‘Risale-i Nur'u Anlamak’ konulu konferans düzenliyor.

Araştırmacı-Yazar Özkan Yaman ve Eğitimci Emin Sütçü konuşmacı olarak katılacakları konferansa tüm Batmanlılar davet edildi. 12 Nisan Salı günü Saat: 15.00’da Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılacak konferansa Batmanlıların ilgi göstermesi bekleniyor.

Konu hakkında bilgi veren Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Akademik Danışmanı Araştırma Görevlisi Ömer İmir, programa Eğitimci Emin Sütçü ve Araştırmacı-Yazar Özkan Yaman'ın konuşmacı olarak katılacağını ifade etti. İmir, etkinlikte Sinevizyon gösterimi, soru-cevap faslı ardından kitap imzalatma olacağını söyledi.

Bu etkinlikle amaçlarının çağın en yaygın manevi hastalılarına en pratik çözümü sunan Risale-i Nur'u üniversite gençliğine sevdirmek ve okumaya teşvik etmek istediklerini belirten İmir, “12 Nisan Salı günü düzenleyeceğimiz ‘Risale-i Nur'u Anlamak’ konulu konferansımıza tüm gençlerimizi davet ediyoruz. Asrımızın önemli şahsiyetlerinden olan Bediüzzaman Said'i Nursi'yi anlamak ve yaşamak için bir gayret içerisinde olmalıyız. Onun uğruna hayatını feda ettiği davaya bugün kaldığı yerden devam etmeliyiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=