Lütfen bekleyin..



Örnek okuma etkinliği

16 Nisan 2016, 11:11 - Okunma: 2363

Batman’ın antik ilçesi Hasankeyf'te Peygamber Efendimizin hayatını konu alan kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Kütüphaneler Haftası ve Kutlu Doğum Haftası  münasebetiyle Hasankeyf Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Batman’ın antik kent Hasankeyf ilçesindeki seyir terasında Hz Muhammed'in hayatı temalı kitaplarını okumak için bir araya geldiler.

Kitap Okuma etkinliğine Hasankeyf İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül, Şube Müdürü Edip Kocaman, Okul Müdürü Abdulhakim Yıldız, Hasankeyf Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Akkoyun, Atatürk İlkokulu Müdürü Selahattin Yelboğa, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamı Baygüven ve beraberindekiler, Atatürk İlkokulu ve Hasankeyf Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte 20 dakika kitap okuduktan sonra  Kaymakam Baygüyen öğretmen ve öğrencilere yönelik okumanın önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.

Konuşmasında kitap okumanın önemine vurgu yaparak, kitap okuma organizasyonunu yapan başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Hasankeyf Ortaokulu ile Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Kitap okuma etkinliğinin ardından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle yeniden dizayn edilen Hasankeyf Ortaokulu kütüphanesinin açılışını yapmak üzere Kaymakam Faruk Bülent Baygüyen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül ve Şube Müdürü Edip Kocaman okulu ziyaret ettiler.

Kütüphane açılışını Baygüven ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül birlikte yaptı. Baygüven, kütüphanenin  düzenlenip  yeniden okula kazandırılmasında  desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Ayrıca Baygüven, okulda en güzel ve özel mekânın kütüphane olması gerektiğini belirterek, insana ve kitaba yatırım yapanın kaybetmeyeceği bir dünyada yaşadığımızı dile getirdi.(İLKHA) 

ornek-okuma-etkinligi.jpg

ornek-okuma-etkinligi-001.jpg

ornek-okuma-etkinligi-002.jpg

ornek-okuma-etkinligi-003.jpg

ornek-okuma-etkinligi-004.jpg

ornek-okuma-etkinligi-005.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=