Lütfen bekleyin..



‘Batman Turizm’ Paneli

20 Nisan 2016, 11:10 - Okunma: 4264

Batman’ın turizm geleceği ve markalaşma’ panelinde kentimizin turizm işletmeleri ile ilgili kamu kurumu temsilcilerinin katılımı, turizm potansiyelinin artırılması, kültür, turizm sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı gerçekleştirildi.

40.Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı ve Batman Üniversitesi’nden Yardımcı Doçent Dr.Mustafa Doğan Başkanlığında ‘Batman’ın turizm geleceği ve markalaşma’ panelinde kentimizin Turizm işletmeleri ile ilgili kamu kurumu temsilcilerinin katılımı ile turizm potansiyelinin artırılması, kültür ve turizm sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı ilgi gördü. 
Panelistler Bilgi Verdi
Moderatörlüğünü Batman Üniversitesi’nden Yardımcı Doçent Dr.Mustafa Doğan’ın yaptığı panelde konuşmacı olarak Yardımcı Doçent Dr. Emre Dilek, TÜRSAB Güneydoğu BYK Başkanı Emin Mesut Ramanlı, Mezopotamya Oteli Müdürü Mehmet Şifa Çelik ve Ömer Çoban katıldı.  İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Fikret Özperk, Batman Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü hocaları, öğrencileri, Turizm Acenteleri, otel müdürleri ve Turizm alanında faaliyet gösteren işletmeler katıldı.

Sağlık Turizmin Batman’a katkısı var 
Programa ilginin olmasından dolayı teşekkür eden panelistler; “İlimizin tanıtılması ve Batman turizminin  geliştirilmesi yönünde her türlü destek için el-ele vermeye devam etmeliyiz. Batman’ın mevcut istatistiklere göre ziyaretçi sayısı azımsanamayacak miktarda. Yalnız bu sayının fazlalığı tek başına yeterli değil. Batman’a gelen ziyaretçilerimizin şehirde kaldıkları sürenin uzaması ve ilçelerimizi de ziyaret etmeleri oldukça önemli. Batman ve ilçelerini el birliğiyle tanıtmaya devam etmeliyiz. İlimize gelen yerli ve yabancı turistlerin memnun ayrılması ilimizin tanıtımı açısından da önemlidir. Batman‘a gelen yabancı konuklardan 3’te 1’i Irak bölgesinden. Sağlık turizmi Batman’ın ekonomisini de ayakta tutuyor. Otellerimiz ve hastanelerimize sağlık turizmin katkısı büyük. Batman’ın yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılması da önemlidir. Batman turizm kenti olmaya aday bir kenttir” dediler. 

‘batman-turizm’-paneli.jpg

‘batman-turizm’-paneli-001.jpg

‘batman-turizm’-paneli-002.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=