Lütfen bekleyin..



HEM kurslarına yoğun ilgi

20 Nisan 2016, 15:03 - Okunma: 5169

Batman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen 1626 kursta toplam 24 bin 472 öğrenci kurslardan faydalanıyor.

Batman’da 24 bin 472 öğrenci, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı Bin 626 kurstan faydalanıyor. Batman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 1626 kursta toplam 24 bin 472 öğrenci kurslardan faydalanıyor. 12 bin 852 kadın ve 11 bin 620 erkek öğrenci, kurslardan faydalanıyor. 

Sertifika alan kadın öğrenci sayısı 5 bin 108 iken erkeklerde ise 4 bin 825’te kaldı. Mesleki, kültürel ve sportif faaliyetlerin yer aldığı kurslardan memnun olan gençler, “Başta Valimiz Azmi Çelik, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar ile hocalarımıza teşekkür ederiz.  Halk Eğitim kursları sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak kalıyoruz. Bize bu imkanı sağladıkları için teşekkürü bir borç biliyoruz” dediler.

“Kapımız Herkese Açık”

Batman’da mesleki, kültürel ve sportif faaliyetlerin daha da artması için mücadele ettiklerini belirten Halk Eğitim Merkez Müdürü Osman Atmalar; “Gençlerimize sahip çıkmayı bir görev biliyoruz. Halk Eğitim Merkezi binamızın yanı sıra Batman’da bir çok eğitim yuvasında kurslarımız var. Gençlik merkezleri, ÇATOM’lara kadar birçok mekanda kurslarımız devam ediyor. Kursları sık sık denetliyoruz. Orada gençlerimizin mutluluğu bizleri de sevindiriyor. Gençleri farklı kurslarda görmek istiyoruz. Halk Eğitim kurslarıyla tanışan öğrencilerin devamlılığı bizleri de memnun ediyor. Gençlere kapılarımız açık. Hocalarımıza kurs açmak bizim görevimiz. İşini iyi yapanlara bizlerde tam destek veriyoruz” diye konuştu.

batman-hem-kurslarina-yogun-ilgi.jpg

batman-hem-kurslarina-yogun-ilgi-001.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=