Lütfen bekleyin..



Batmanlı öğrencilerden TÜBİTAK 4006 bilim fuarı

29 Nisan 2016, 00:12 - Okunma: 17799

Batman’da öğretmen ve öğrenciler ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ düzenlendi.

Batman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ düzenledi.

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı hakkında, Okul Müdürü Kılıç ve proje koordinatörü Aydın Kılıcıkan’dan bilgi aldı. 43 projenin sergilendiği stantları gezen Kurtaran, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı, TÜBİTAK yarışmalarında başarılar diledi.

Kurtaran, “Proje tabanlı eğitim anlayışı aynı zamanda eğitimde niteliği arttırır. Öğrencilerimizin hazırladığı bu projeler gelecek adına bizi sevindiriyor. Buradaki TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda emeği geçen, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum, katılacakları TÜBİTAK yarışmalarda öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Öte yandan Batman Merkez Güvercin Anaokulu, okul öncesi eğitimde, ‘Farkındalık Yürüyüşü ve Şenliği’ düzenledi.

Batman Merkez Güvercin Anaokulu okul idaresi tarafından düzenlenen  okul öncesi eğitimde ‘Farkındalık Yürüyüşü ve Şenliği’ne, temel eğitimden sorumlu Şube Müdürü Abdulhakim Doğu, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul öncesi eğitim şenliğinin ve yürüyüşünün temel amacının, okul öncesi eğitimin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Okul Müdiresi Süheyla Tileği; bu konuda kamuoyu oluşturmak anne, baba ve toplumun dikkatini çekmek, okul öncesi eğitim ile ilgili çalışmalara ve yatırımlara öncelik vermek olduğunu söyledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
BİLİM-TEKNOLOJİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailelerin çocuklarını internet, sosyal medyayı daha bilinçli ve özenli kull..
Batman Üniversitesi öğretim üyeleri, ABD’nin Stanford Üniversitesi koordina..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye'nin ilk ve t..
TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Batman..
"Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik" ana..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, fiziki altyapı ve peyzaj..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=