Lütfen bekleyin..



ASKON Batman Şubesi’nden HÜDA PAR’a ziyaret

30 Nisan 2016, 17:34 - Okunma: 2076

ASKON Batman Şube yönetimi HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu ve Yönetiminden oluşan heyet, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’na ‘Nezaket Ziyareti’nde bulundu.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Batman’ın ekonomik sorunları, yaşanan sıkıntılar ve bölgede son dönemde tırmanan olaylar üzerine konuşuldu.

ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu daha önce yapmayı planladıkları bu ziyaretin bazı sebeplerden dolayı geciktiğini belirterek, “Bölgenin ekonomisi ile ilgili yapılması gerekenler konusunda bir boşluk gördüğümüz için böyle bir oluşumun içinde yer aldık. Teşkilatımız kurduğumuz günden beri faydalı olmaya sorunlar hakkında kurumları harekete geçirmeye çalışmaktayız. Ancak üzülerek belirteyim ki ilimizdeki kurumlar arasında bir koordinasyon eksikliği var, bu yönde çalışmaların yapılması gerekir.” dedi.

ASKON olarak çalışmaları ve kuruluş amaçları ile ilgili bilgi veren Nasıroğlu, “Halkımız arasında bir bilinç oluşturarak yerelde iş yapanların desteklenmesi gerekir. Bunu yaparsak bölgenin ekonomisine bir ivme kazandırabiliriz. Bu konuda herkesin sorumluluk alması gerekir.” şeklinde konuştu.

Nasıroğlu, son olarak yerel üreticilerin sorunlarına değindi.

Ziyarette söz alan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, ASKON heyetinin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti.

Doğru, bölge ekonomisinin son olaylarla beraber daha da kötüleştiğini, yerel ve genel yönetimin bu konuda yeterli adımlar atmadıklarına dikkat çekerek, “Bu konuda özelikle STK’lara büyük görevler düşüyor. ASKON’un bu konuda faydalı çalışmalar yaptığını ve bundan sonra da bu çalışmaların devam edeceğine inanıyoruz. Bu tür ziyaretleri önemsiyoruz. Bunların devam etmesi gerekir. Parti olarak hayırlı ve topluma faydalı olacak işlerde her zaman destek olmaya hazırız. Kimden gelirse gelsin yapılan işin faydalı olup olmadığına bakarız. Destek ve tepkimiz ona göre olacaktır.” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

askon-batman-subesi’nden-huda-par’a-ziyaret.jpg

askon-batman-subesi’nden-huda-par’a-ziyaret-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=