Lütfen bekleyin..



İdeal Gençlik'ten muhtaç ve mağdurlara yardım

23 Mayıs 2016, 17:00 - Okunma: 2770

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, bölgede olaylarından ve çatışmalardan dolayı Batman’a sığınan ailelere gıda yardımında bulundu.

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, Batman Umut-Der Gıda Bankası aracılılığıyla bölgede yaşanan çatışma ve sokağa çıkma yasağından dolayı memleketlerini terk ederek Batman’a sığınan 20 mağdur aileye gıda yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Fahrettin Turgut, üniversitede yaptıkları Kutlu Doğum etkinliğinde açmış oldukları kermesten elde ettikleri gelirle bölgede yaşanan çatışmalardan kaçarak Batman’a sığınan ailelere yardım ettiklerini söyledi.

Batman Umut-Der Gıda Bankası aracılılığıyla 20 mağdur aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten Turgut, “İdeal Gençlik Topluluğu olarak 20 Nisan’da Kutlu Doğum etkinliği düzenlemiştik. Bu etkinlik çerçevesinde bir kermes düzenlemiştik. Bu kermesimizi muhtaçların yararına açmıştık. Bu kermesimizden elde edilen gelirle bizler 20 aileye verilmek üzere gıda kolisi hazırladık. Bu yardımları 20 muhtaç aileye dağıttık. Bu tür yardımlarımız devam edecektir.” dedi.

Kendilerine yardım yapılan aileler de sevinçlerini dile getirerek, hayır hizmetinde bulunan İdeal Gençlik Topluluğu üyelerine teşekkürlerini ilettiler. (İLKHA)

ideal-genclikten-muhtac-ve-magdurlara-yardim.jpg

ideal-genclikten-muhtac-ve-magdurlara-yardim-001.jpg

ideal-genclikten-muhtac-ve-magdurlara-yardim-002.jpg

ideal-genclikten-muhtac-ve-magdurlara-yardim-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=