Lütfen bekleyin..



Üniversitede mezuniyet coşkusu

23 Mayıs 2016, 18:23 - Okunma: 4117

Batman Üniversitesi 2015-2016 mezuniyet töreni Batı Raman Kampüsü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleşti.

Batman Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği mezuniyet törenine Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Rektör yardımcıları Prof. Dr.  Murat Gümüş ve Prof. Dr. Ziraddin Mammadov ile üniversite akademik ve idari kadro çalışanları katıldı.

Öğrenci ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği Mezuniyet töreni 1 dakika saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Batman Üniversitesi sinevizyon gösteriminin ardından konuşma yapmak için kürsüye davet edilen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, “ Bu tören zamanları bizleri de en az sizin kadar heyecanlandırır, duygulandırır. Çünkü gönül vermek mekanları paylaşmak, havayı birlikte teneffüs etmek hele 4 yıl ve daha fazla süre olunca insanları birbirlerine daha fazla yakınlaştırıyor. Dolayısıyla her giden öğrencimiz bizden kopan bir parça olarak karşımıza gelir ve bir fotoğrafla bir anımsamayla şekillenir.  Nihayetinde insanoğludur döner dolaşır karşılaşır. Bu zamanlarda gönülden selamlaşıp hatır sorarsa, bir bayramda arayıp ya da mesajlaşıp bayram kutlarsa işte biz hocalar için en önemli ve değerli anlar olur.  Son olarak siz öğrencileri gönülden kutlayıp bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Sizlere her şeylerini veren değerli ailelerinize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi

Okudukları bölümleri dereceyle bitiren öğrencilere hediyeleri Rektör Prof. Dr. Uluçam, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr.Gümüş ve Prof.Dr.Mammadov tarafından verildi.

Annesine armağan etti

Makine Mühendisliği bölümünü 3’üncülükle bitiren Emrullah Kılınç mezuniyet belgesini annesine ithaf etti. Kılınç, kürsüye davet ettiği annesinin elini öperek ona mezuniyet belgesini armağan etti. Kılınç’ın davranışı salonda duygusal anlar oluşturarak salondakiler tarafından da büyük alkış aldı. Program yeni mezun olan mühendis adaylarının yemin etmesiyle sürdü. Öğrenciler daha sonra kep atarak sevinçlerini kutladı.

batman-universitesi’nde-mezuniyet-coskusu.jpg

batman-universitesi’nde-mezuniyet-coskusu-001.jpg

batman-universitesi’nde-mezuniyet-coskusu-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=