Lütfen bekleyin..



Kutlu Doğum’a katkı sunanlara'Teşekkür' yemeği

26 Mayıs 2016, 19:13 - Okunma: 2083

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman'da düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğine destek verenlerle ‘teşekkür yemeği’nde bir araya geldi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü, 24 Nisan’da yeni otogar yanı Mevlit Alanı’nda "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (s.a.v)" temalı düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğine destek verenlere ‘teşekkür yemeği’ verdi.

Kristal Park’ta verilen yemek programına, kentte faaliyet yürüten radyo ile TV sahipleri, şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan firma yetkilileri, Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü üyeleri ve  STK yöneticileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü Sözcüsü Molla Beşir Şimşek, Kutlu Doğum etkinliğine desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti.

Düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliğini sadece Peygamber Sevdalıları Platformunun değil tüm Batmanlıların gerçekleştirmiş olduğu bir program olarak gördüklerini söyleyen Şimşek, “Bu hepimizin programıydı. Çünkü Peygamberimizin (sav) kutlu mevlidiydi. Bundan dolayı herhangi bir şekilde destek veren tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Özellikle sizlerin bu programın gerçekleştirilmesinde katkısının çok büyük olduğuna inanıyoruz. Bu münasebetle sizlerden de Yüce Allah razı olsun.” dedi.

Kutlu doğuma destek erenlere hitaben ‘Sunduğunuz katkı takdire şayandı’ diyen Şimşek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gerçekleştirilen programdan dolayı hem gururlandık, hem mutlu olduk. Çünkü Batman’a da yakışan buydu. Peygamberimiz insanlığın kurtuluşu için gönderilmiştir. Onun kutlu mevlidinin tertip edilmesi de, şüphesiz halkımızın kardeşliği, barışı ve huzuruna büyük katkısı olacağına inandığımız için bu tür programları tertip ediyoruz. Bunun neticesinin böyle olduğunu görüyor ve şahit oluyoruz. O gün Batman’ın o alanı hınca hınç doldurmuş olması bunun en bariz göstergesidir.”

“Akan kan ancak Peygamberin etrafında toplanmakla durabilir”

Kutlu doğum etkinliğe gelenlerin Peygambere olan sevgisinden kaynaklandığını vurgulayan Şimşek, “Gördük ki Peygamberimiz (sav), bu halkı bir arada tutacak, barış, huzur dolu günlerimizi bize tekrar kazandıracak odak noktasıdır. Çünkü onun gelişiyle buhranlar içerisinde yaşayan insanlık kardeş olmamış mıydı? İnsanlık, içinde bulunduğu sıkıntıdan onun önderliğinde kurtulmamış mıydı? Cehaletlerin geride bırakılması ve saadet asrının inşası onun sayesinde olmamış mıydı? Neden bugün olmasın ki? Bugünde bizim buna büyük bir ihtiyacımızın olduğunu biliyoruz. Memleketimizde oluk oluk akan kanın ancak onun sevgisi ve sevdası etrafında kenetlenmemizle durabileceğine inanıyoruz. Halkımızın huzuru, kardeşliği, beraberliği, birlikteliği ve daha güzel günlere ulaşmasının yolunun Resulullah’tan geçtiğine inandığımız için bu tür programları tertip ediyoruz ve etmeye çalışıyoruz. Halkımızın da desteğini bu manada takdir ediyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)

kutlu-dogum’a-katki-sunanlaratesekkur-yemegi.jpg

kutlu-dogum’a-katki-sunanlaratesekkur-yemegi-001.jpg

kutlu-dogum’a-katki-sunanlaratesekkur-yemegi-002.jpg

kutlu-dogum’a-katki-sunanlaratesekkur-yemegi-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu pazar günü gerçekleştirilecek "Mevlid-i Nebi" et..
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=