Lütfen bekleyin..



Genç çiftçilere uyarı

11 Haziran 2016, 03:44 - Okunma: 2320

Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Genç Çiftçi Projesine müracaat eden vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Halil Rüzgar, Genç Çiftçi Projesine müracaat eden vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

30 bin TL hibe destekli genç çiftçi projesi ile ilgili olarak proje başvurusunda bulunanların, bazı şahıslar tarafından telefonla arandığını öğrendiklerini ifade eden Halil Rüzgar, genç çiftçileri dikkatli olaları konusunda uyardı.

"Çiftçilerimizden herhangi bir ücret talep edilmemektedir"

Bu kişilerin genç çiftçileri dolandırmaya çalıştıklarını kaydeden Rüzgar, “İl Müdürlüğünden projelerinin geçtiği, hibe desteğinden faydalanabilmeleri için çeşitli hesaplara para yatırmaları gerektiğinin söylendiği duyumları alınmıştır. Genç Çiftçi projelerinin uygulandığı tüm illerde olduğu gibi ilimizde de genç çiftçilerimizden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Genç çiftçilerimizden, bu tür telefonlara ve söylentilere kesinlikle itibar etmemelerini, bu şekilde telefon eden şahısları emniyet ya da jandarma ihbar hatlarına bildirmelerini önemle rica ederim.” dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Milyarlarca insanın güvenli ve temiz su kaynaklarına erişimde sorun yaşadığ..
Batman'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, arı..
Batman'ın Kozluk ilçesindeki arı yetiştiricilerine, "Arıcılığın ge..
Havaların ısınmasıyla birlikte ağaçların ve bahçelerin bakım zamanı geldi. ..
Batman Üniversitesi'nde "Türkiye Yüzyılı Kapsamında Enerji ve Made..
Organik bir ilaç faydası veren, vitamin ve mineraller açısından birçok hast..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=