Lütfen bekleyin..



Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Ramazan’a özel çalışma

15 Haziran 2016, 14:03 - Okunma: 4300

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde, poliklinik hizmetlerine ek mesai dışı çalışma uygulamasına ilaveten, Ramazan ayına özel poliklinik hizmet çalışması başlatıldı.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde, poliklinik hizmetlerine ek mesai dışı çalışma uygulamasına ilaveten, Ramazan ayına özel poliklinik hizmet çalışması başlatıldı.

Genel Sekreter Dr.Hakan Pamukçu yeni uygulamaya ilişkin şöyle dedi; “Birliğimize bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Ramazan ayına ilişkin ek çalışma uygulaması başlatmış bulunmaktayız. Yeni düzenlemeye göre; çocuk polikliniğinde hafta sonları da dahil olmak üzere her gün saat 20:30 ile 23:00 arası 3 uzman doktor tarafından hasta bakmaya devam edilmektedir. Kadın doğum polikliniğinde ise hafta içi saat 20:00-23:00 arası, Cumartesi günleri ise 12:00-15:00 arası 1 uzman doktor tarafından hasta kabul edilmektedir. Ayrıca her Çarşamba saat 18:00-21:00 arası çocuk kardiyolojisi, Pazartesi günleri ise18:00-21:00 arası Çocuk Allerji İmmünoloji Uzmanı polikliniği hizmet vermektedir. Çocuk psikiyatristi de Perşembe günleri 17:30-20:00 arasında MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) üzerinden hasta kabul etmektedir.”Sağlıkta erişimi kolaylaştırmak için mevcut imkanların hepsini değerlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Pamukçu ilaveten; Birliğe bağlı sağlık tesislerinde verilen hizmetin sürekliliğini sağlamanın ve sağlıkta çıtayı daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Hastalar, mesai dışı poliklinik hizmet uygulamasının kendileri için önem taşıdığını, bu çalışma sisteminden son derece memnun olduklarını ve kendilerine büyük kolaylık sağladığını dile getirdiler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=