Lütfen bekleyin..



‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’nde ödüller sahiplerini buldu

26 Haziran 2016, 03:21 - Okunma: 3408

Türkiye geneli bir proje olan ‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’nin Batman il ödülleri düzenlenen törenle öğrencilere verildi.

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen AB’yi Öğreniyorum Projesi’nin ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Ortaokul 7. sınıf öğrencileri slogan dalında, 8. sınıf öğrencileri resim dalında ve lise 9. sınıf öğrencileri de kısa öykü dalında yarışmaya katıldılar.

‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’ yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve madalyaları Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz tarafından verildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz; “Sosyal ve kültürel çalışmalar öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayan programlardır. Bu anlamda okullarımızın son dönemlerde yaptıkları çalışmalar bizi sevindiriyor. Bu projeye katılan öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

İl koordinatörlüğünü Veysi Bulut, Güdbettin Gülmez ve A.Gani Tarargan’ın yürüttüğü ‘AB’yi Öğreniyorum Projesi’nde birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrencilere bisiklet ve üçüncü olan öğrencilere satranç takımı verildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök’ün kızı da ödül aldı

Yarışmada  HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök’ün kızı Meryem Betül Gök de başarı göstererek ödül alan öğrenciler arasında yer aldı. Meryem Betül Gök, yarışmada Batman birincisi olurken, Türkiye genelinde de 4. sırada ter aldı.

Yarışamnın ödül törenine  HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök de katılarak kızının sevincine ortak oldu.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=