Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu: “Sorun bizim ittifaksızlığımızdan, birbirimize düşmemizdendir”

27 Haziran 2016, 14:13 - Okunma: 1907

Batman’da partisinin iftar programına katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, “Emperyalistler bir bir şehirlerimizi işgal ediyorsa, evlatlarımızı öldürüyorsa ve kanımızı döküyorsa bu bizim ittifaksızlığımızdan, bizim birbirimize düşmemizdendir" dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin İl  Başkanlığının Batman’da düzenlenmiş olduğu iftar programına katıldı.

Geniş katılımlı İftar programına HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları, GİK üyeleri, bölgenin kanaat önderleri ile alimler, Şehid aileleri, Çatışma bölgesinden gelen mağdur aileler, STK temsilcileri, yerel basın mensupları ve çok sayıda partili ile halk katıldı.

İftar öncesi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, salona girişte tüm masaları dolaşarak  katılımcılarla selamlaşıp sohbet etti.

Programda selamlama konuşması yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, davete icabetlerinden dolayı misafirlere teşekkürlerini iletti. Sadece bölgemizde değil, Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafında zalimlerin zulüm etmeye devam ettiklerini söyleyen Yapıcıoğlu, zulmün bu kadar pervasızlaştığı bu dönemde mazlumların zalimlerini hedeflerine koyacaklarına birbirleriyle uğraştıklarını belirtti.

Artık küresel emperyalistlerin, kendi askerlerini göndererek mazlum milletlerin coğrafyalarını işgal etmediklerini vurgulayan Yapıcıoğlu, “Artık oralarda kendilerine bir işbirlikçi bularak insanları birbirlerine düşürüyorlar, birbirlerine kırdırıyorlar. Bu rahmet ikliminin bu yerli işbirlikçilerinin de girmiş oldukları yoldan dönmelerine, bu gafletten uyanmalarına ve hidayet bulmalarına vesile olmasını Rabbimizden diliyoruz. Eğer bugün emperyalistler bir bir şehirlerimizi işgal ediyorsa, evlatlarımızı öldürüyorsa ve kanımızı döküyorsa bu bizim ittifaksızlığımızdan, bizim birbirimize düşmemizdendir. Yoksa onların çok güçlü oluşundan veya bizim sayıca azlığımızdan değildir.” dedi.

Yapıcıoğlu devamla konuşmasını şöyle sürdürdü: Biz yolumuzu şaşırdık. Ölçümüzü kaybettik ve sonra biz zalimlerin eline düştük. Allah’u Teâlâ’nın bizim için göstermiş olduğu yoldan yürümekten vazgeçtik, beşerin sapık ideolojilerinin peşine düştük, üstümüze bela yağmaya başladı. Allah’ın bize verdiği haktan da ittifak etmedik, onlar bize yetmez dedik ve daha fazlasını istedik, tuğyan ettik. Allah’ın kardeşlerimize vermiş olduğu hakları gasp ettik, onlara zulmettik. Birbirimize merhamet etmeyince Allah’u Teâlâ’nın rahmetinden de uzaklaştık. Rabbim bu Ramazan’ı mazlum hakların kurtuluşuna, onların gaflet uykusundan uyanışına, istikamet üzere bir araya gelmesine ve zalimlerin zulmünün sona ermesine vesile kılmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

huda-par-iftari.jpg

huda-par-iftari-001.jpg

huda-par-iftari-002.jpg

zekeriya-yapicioglu-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=