Lütfen bekleyin..



Müezzinoğlu: Çukur siyaseti kaybedecek

27 Haziran 2016, 14:17 - Okunma: 2119

Batman'da düzenlenen 'Bursa-Batman Gönül Köprüsü İftar Programı'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldı. Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada PKK'nin çukur siyasetini eleştirdi.

Bursa-Batman Gönül Köprüsü İftar Programı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, partililer ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

İftar programı Hafız Şeyh Munir Abdulcevad'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı ve iftar yemeği ardından Batman ile Bursa AK Parti İl Başkanları ile Batman Milletvekili Ataullah Hamidi birer selamlama konuşma yaptılar. Daha sonra Müezzinoğlu  yaptığı konuşmada, PKK'nin çukur siyasetine değinen Müezzinoğlu, "Bursa Batman'a, İstanbul Diyarbakır'a, Samsun Tunceli'ye, Sakarya Siirt'te, Ankara Hakkari'ye ve Kayseri Şırnak'a gönül köprüleri kuruldu. Çünkü biz birlikte büyük bir milletiz. Bu büyük millet olmanın en güzel fotoğrafı, Bursa Batman Gönül Köprüsü İftar Programında Batman'da gördük. Dünyanın başka medeniyetinde bütünlük görülmez. Bu bütünlüğü görenler bizi ayrıştırmak ve çatıştırmak istiyor. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenler ne yazık ki birilerini de maşa olarak kullanıyorlar. Terör örgütünü milletimizin arasına mahallelerimize, sokaklarımıza, köylerimize ve inlerimize indirerek sokaklarımızda çukurlar kazarak ve mayınlar döşeyerek geçlerimizin geleceğini karartarak bu ümmetin ve milletin geleceğiyle oynamak istiyorlar. Ama buna biz fırsat vermeyeceğiz."dedi.

PKK'ye Batmanlıların fırsat vermediğini belirten Müezzinoğlu, "Batmanlı kardeşlerimin teröre fırsat vermediğini ve vermeyeceğine son derece net ve açık bir şekilde görülüyor. Bu konuda batmanlı kardeşlerimize gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Batman'ın kaderine ve geleceğine, bölgenin kaderine ve geleceğine, çocuklarımıza ve gençlerimize hep beraber sahip çıkmalıyız. Birlikte yarınlarımızı daha güçlü inşa edeceğiz. Birileri çocuklarımızın eline molotof kokteyli ve silah veriyor ve dağa çıkarıyor. Biz ise laptop-bilgisayar vererek daha iyi eğitim kurumları ve daha iyi gelecekle şekillendirmeye çalışıyoruz. Birileri yıkmak, ayrıştırmak, çatıştırmak ve öldürerek gelecek inşa etmeye çalışıyor. Biz sevgiyi ve kardeşliği imar ederek bu milletin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz. İnşallah o fitne fesat üreticileri ve o tuzak kuranlar, çukur kazanlar kaybedecek millet ve ümmet kazanacak." ifadelerini kullandı. (M.Sait Çelik - İLKHA)

muezzinoglu-cukur-siyaseti-kaybedecek.jpg

muezzinoglu-cukur-siyaseti-kaybedecek-001.jpg

muezzinoglu-cukur-siyaseti-kaybedecek-002.jpg

muezzinoglu-cukur-siyaseti-kaybedecek-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=