Lütfen bekleyin..



Kozluk İlim Der muhtaç 40 aileye gıda yardımında bulundu

29 Haziran 2016, 11:43 - Okunma: 2056

Batman Kozluk'ta İlim Der, dernek üye ve gönüllülerinin yardımıyla hazırlanan gıda kolilerini 40 muhtaç aileye ulaştırdı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde faaliyetlerde bulunan İlim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İLİM DER) Ramazan Ayı vesilesiyle muhtaç 40 aileye gıda yardımında bulundu.

Yardım gıda kolilerini dağıtırken bir yandan da fakir aileleri tespit çalışmasında bulunan dernek gönüllüleri, gelecek yardım çalışmaları için daha fazla muhtaç kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Suriye ve Şırnak’tan ilçeye gelen mağdur ve muhtaç aileleri de unutmayan İlim Der, bu ailelere de gerekli yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Yardım çalışmalarıyla ilgili konuşan dernek başkanı Abdulcelil Bala, "Hayırsever vatandaşların yaptıkları hayırlarla zengin ile fakir arasında köprü görevini görmeye devam ediyoruz. İmkânımız çerçevesinden her ay yapmaya çalıştığımız yardım çalışmalarımı bu Ramazan Ayı’nda da sürdürmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle ihtiyaç sahibi 40 aileye 75 Lira değerindeki yardım kolilerini ulaştırdık." dedi.

Yapılan yardımların devamı için hayırseverlerin maddi ve manevi desteklerini beklediklerini belirten Bala, yardım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=