Lütfen bekleyin..



Medical Park’a Tecrübeli Genel Cerrah

04 Ağustos 2016, 10:11 - Okunma: 4950

Medical Park Batman Hastanesi, hekim kadrosuna yeni isimler ekleyerek hizmet vermeye devam ediyor.

Hasta kabulüne başlayan Doç. Dr. Alpaslan Terzi Medical Park Batman ailesine katılmaktan dolayı memnun olduğunu ifade ederek, “17 yıldır cerrahi alanda hastalarıma en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içinde oldum.Tamamen iyileşmiş bir hasta bizim en büyük mutluluk kaynağımızdır. Batman ve bölge halkına mesleğim dahilinde en iyi şekilde hizmet vermek en büyük önceliğimdir” dedi.17 yıllık tecrübesi ile dikkat çeken Doç. Dr. Alpaslan Terzi;Onkoloji cerrahisi, endokrin cerrahisi, ileri laparoskopik cerrahi (SILS / iz bırakmayan kolesistektomi ve SILS apendektomi), nissenfundoplikasyonu (reflü hastalığı cerrahisi), endoskopik girişimler (PEG, IGB ve stentleme), meme hastalıkları cerrahisi, mide-barsak hastalıkları cerrahisi (tümör, kanama ve tıkanma), hemoroid, anal fistül ve fissür (çatlak) ameliyatları, laparoskopik karaciğer- safra kesesi-safra yolları cerrahisi, kasık ve göbek fıtıkları cerrahisi, tiroid (guatr) cerrahisi ve kıl dönmesi (pilonidal sinüs) cerrahisi gibi alanlarla yakından ilgilenmektedir.

DOÇ. DR. ALPASLAN TERZİ

1974 yılında Kahramanmaraş Afşin ilçesinde doğan Alpaslan TERZİ, ilk, orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş Afşin ilçesinde tamamladı. 1992 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşti ve 1999 yılında tıp doktoru unvanını aldı. Aynı yıl uzmanlık sınavında genel cerrahi uzmanlığını kazandı. İnönü üniversitesi tıp fakültesinde genel cerrahi asistanlığını tamamlayarak, 2004 yılında Genel cerrahi uzmanı oldu. 2006 yılında Harran üniversitesi tıp fakültesinde Yrd. Doç. Dr. olarak  göreve başladı ve 2011 yılında Doçent unvanını aldı. 2008’de Belçika Ghend üniversitesinde laparoskopik cerrahi eğitimini aldı. Ardından 2011’de 3 ay süreyle Gaziantep Üniversitesi Organ Nakli Kliniği’nde çalıştı. 2012 yılında Cerrahpaşa tıp fakültesi endokrin cerrahi bölümünde tiroid ve paratiroid cerrahisi üzerine çalıştı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
İlaca erişimin her geçen gün zorlaştığını belirten Batman Eczacılar Odası B..
Kanserin dünyada bir salgın gibi arttığını belirten Uzman Doktor Mehmet Cem..
Ramazan ayında ağız ve diş bakımının daha bir önem kazandığını belirten Diş..
Sağlık sektöründe pek çok sorunun halen çözüm beklediğini belirten Sağlık-S..
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımla..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=