Lütfen bekleyin..



Batman Valisi kurumlarda incelemelerde bulundu

24 Ağustos 2016, 14:16 - Okunma: 2002

İl Halk Kütüphanesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda incelemelerde bulunan Batman Valisi Ahmet Deniz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Kültür Merkezi eski binasında bulunan İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Kültür Merkezi eski binasının yerine yapılacak “İl Halk Kütüphanesi” binasının çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Deniz, yeni yapılacak binanın inşaat çalışmaların hızlandırılmasını ve yeni bina bitene kadar kütüphanede ders çalışan öğrencilerin ve kitapseverlerin mağdur olmaması için yeni bir yerin tahsis edilmesi için yetkililere talimat verdi.

Vali Deniz, Kültür Merkezi binası ziyareti sırasında, kütüphane salonlarında ders çalışan öğrenci ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan gençleri ziyaret etti.

Gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Deniz, “Mücadele etmeden, çalışmadan başarının olması mümkün değildir. Bu yaz sıcağında burada ders çalışmanız aslında başaracağınızın kanıtıdır. Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Sizlerin, milli ve manevi değerlere bağlı, çalışkan ve geleceğine sahip çıkan bireyler olmanız bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu azminizi gördükçe aşamayacağınız engel yoktur diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Vali Deniz, daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vakıf binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz’e, Vakıf Müdürü Beşir Arslan tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Ziyaret sırasından vakıfta bulunan vatandaşlarla yakından ilgilenen Deniz, bir süre sohbet ederek  sorunlarını dinledi.

Vakıf bünyesinde yürütülen yardımların daha düzenli yapılması ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşılabilirlik noktasında çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını veren Vali Deniz, yetkililerden vatandaşın mağduriyet yaşamaması için gayret göstermelerini istedi.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=