Lütfen bekleyin..



Batman’da elektrik kesintisi uyarısı

28 Ağustos 2016, 18:26 - Okunma: 1978

Batman’da yapılacak onarım ve çalışmalar nedeniyle Pazartesi ve Salı günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Batman’ın bazı mahallelerinde Pazartesi ve Salı günleri belirli saatlerde yapılacak onarım ve çalışmalar nedeniyle kısmi elektrik kesintisine gidileceği açıklandı.

Konu ile ilgili Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz merkez Fatih Mahallesi Barış Bulvarında hat bakım onarım ve yenileme çalışması nedeniyle 29 Ağustos Pazartesi günü 09.00-13.00 saatleri arası Bahçelievler, Fatih ve Şafak Mahallelerinde (DM -12’den DM-13-14 çıkışı) kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır.” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “İlimiz merkez Aydınlıkevler  Mahallesi 1304 Sokak ve Çay Mahallesi Kazım Arıca Caddesinde Bulunan Dağıtım Merkezinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 30 Ağustos Salı günü 09.00-13.00 saatleri arası Aydınlıkevler, Kısmet, Hilal, Çay, Huzur, İluh Mahallelerinde ve Komando Caddesinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır.”(İLKHA)

Etiketler : elektrik, kesinti, uyarı,
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=