Lütfen bekleyin..



HDP'liler eylemini halk arasına taşımak istedi!

12 Eylül 2016, 12:08 - Okunma: 2271

Batman Belediyesine yapılan kayyum atamasını bahane ederek protesto eden DBP/ HDP’li grup, sloganlarla polise karşı yürüyüş yaparak polis müdahalesinin ardından, bayram alışverişi yapılan Batman'ın en yoğun caddelerinden olan Gülistan Caddesine kaçtı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediyesine yapılan kayyum atamasını bahane ederek protesto eden DBP/ HDP’li grup, sloganlarla polise karşı yürüyüş yaparak polis müdahalesinin ardından, bayram alışverişi yapılan Batman'ın en yoğun caddelerinden olan Gülistan Caddesine kaçtı.

DBP/ HDP’li grup, Gülistan Caddesinde bayram alışverişi yapan vatandaşlar arasında sloganlar atılarak vatandaşları provoke etmeye çalıştı. Belli bir süre vatandaşlar arasında sloganlar atan grup umduklarını bulmayarak geri çekildi.  

Kayyum atanmasının ardından sabah saatlerinden beri çok sayıda TOMA, zırhlı polis araçları ve jandarma ekibinin Batman Belediyesi  çevresindeki güvenlik önlemleri devam ediyor.

Öte yandan sabah saatlerinde Batman'ın Gercüş ilçesinde atanan kayyumu tanımadıklarının belirten iki belediye çalışanının gözaltına alındığı ve yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.

İLKHA

hdpliler-eylemini-halk-arasina-tasimak-istedi!.jpghdpliler-eylemini-halk-arasina-tasimak-istedi!-001.jpghdpliler-eylemini-halk-arasina-tasimak-istedi!-002.jpghdpliler-eylemini-halk-arasina-tasimak-istedi!-003.jpg

Etiketler : HDP, eylem,
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=