Lütfen bekleyin..



Avrupa Yetim-Der ile İHO-EBRAR yüzlerce aileye kurban eti ulaştırdı

27 Eylül 2016, 13:15 - Okunma: 2211

Avrupa Yetim-Der ve İHO-EBRAR Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye’de yüzlerce fakir ve muhtaç aileye kurban eti ulaştırdı.

Merkezi Avrupa’da olan uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der ile Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu (IHO-EBRAR), Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye’de yüzlerce fakir ve muhtaç aileye kurban eti ulaştırdığını açıkladı.

Konu ile açıklama yapan Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilci M. Nurullah Günaydın, her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramında da Avrupa Yetim-Der ve İHO-EBRAR tarafından Türkiye’deki fakir ve muhtaç ailelere çeşitli yardımların yapıldığını söyledi.

Bu Kurban Bayramı’nda Avrupa Yetim-Der’in 15 ve İHO-EBRAR’ın da Türkiye’nin 10 ilinde yüzlerce fakir ve muhtaç aileye kurban eti ulaştırdığını belirten Günaydın, “Uluslararası yardım kuruluşu olan Avrupa Yetim-Der ve İHO-EBRAR, yapmış olduğu kurban çalışması kapsamında Avrupa’daki Müslümanların verdiği vekâlet doğrultusunda bizler burada kurbanlarımızı kestik. Kestirdiğimiz bu kurban etini fakir, yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdık. Bizler sadece kurban eti dağıtmadık. Aynı zamanda Nizip, Siirt ve Bingöl’de giydirdiğimiz yetim çocukları da sevindirdik. Bizler Türkiye’de fakir ve muhtaç ailelerin umudu olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=