Lütfen bekleyin..



Batman’da Kızılay Haftası kutlandı

04 Kasım 2016, 21:04 - Okunma: 3540

Batman’da Kızılay Haftası yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kutlamalar kapsamında Batman’da bazı kreş ve okullarda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Konu hakkında yapılan açıklamada Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, Türk Kızılayı'nın amaçlarını anlattı.

Tezdiğ, "Her koşulda, her yerde ve her zamanda hiçbir ayrım yapmaksızın, her ne sebeple ortaya çıkarsa çıksın, insan ızdırabını dindirmek amacıyla muhtaç insanlara yardım etmek, insan sağlığını, onurunu korumak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu, saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı geliştirmeye destek olmaktır. 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında dünya genelinde Kızılay haftamız çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kızılay haftamız vesilesi ile il genelinde birçok eğitim yuvasında gençlerimize ve çocuklarımıza Kızılaycılık ve faaliyetlerimiz ile ilgili olarak bilgi aktarımı yapıldı."ifadelerini kullandı.

Kızılayın faaliyetleri hakkında bilgi veren Tezdiğ, devamında şunları söyledi: "Bugüne kadar şube yönetim kurulu, gönüllü kadınlar ve gençlik kolları, profesyonel çalışanlar, hayırsever bağışçılar ve Kızılaycılar tarafından sürekli yeni hizmetlerin hayata geçirilmesi için olağanüstü çaba sarf edilmiş ve birçok başarıya imza atılmıştır. Bundan sonra da aynı birlik ve beraberlik içinde insanlara hizmet etmeye devam edeceğiz." (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=