Lütfen bekleyin..



Hırsızlar saniyeler içinde motosiklet çaldı

07 Kasım 2016, 15:52 - Okunma: 2222

Batman'da motosiklet hırsızlığı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Batman merkez Yeni Mahalle’de kimliği belirsiz hırsızların, bir motosikleti çaldıkları an saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Akşam saatlerinde Yeni Mahalle 1002 Sokak Medine İş Merkezi önündeki 72 EK 431 plakalı  motosiklet kimliği belirsiz hırsızlar tarafından çalınırken güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 20-25 yaşları arasında değişen 2 kişinin motosikleti iş merkezi önünden götürdüğü gözüküyor. Görüntülerde hırsızlardan birinin çevreyi kontrol ettiği, diğerlerinin ise iş merkezi önündeki motosikletin kilitli olup olmadığını kontrol ettiği görülüyor. Ardından kilitli olan motosikleti tekme ile bir hamlede kırarak motosikleti çaldıkları kameraya yansıyor.

Motosikleti çalınan Fuat Üzümcü, "Akşam saatlerinde Medine İş Merkezi'nde bulunan iş yerimin önünde 72 EK 431 plakalı kırmızı motosikletim kilitli bir şekilde park etmiştim. Eve gitmek için iş yerimden çıktığımda motosikletimin olmadığını, hırsızlar tarafından çalındığını gördüm. İş yerimin güvenlik kamerasında hırsızlık anı saniye saniye görünüyor. Saat 21.23'te 40 saniye içinde kilitli olan motosikletimin kilidini kırarak çaldıklarını görülüyor. Karakola gidip motosikletimin çalındığını ihbar ettim ve güvenlik karara görüntülerini teslim ettim." dedi. (M.Sait Çelik - İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldeler..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=