Lütfen bekleyin..



Fotoğrafçılık kursu açılıyor!

09 Kasım 2016, 15:45 - Okunma: 3369

Batman Gençlik ve Kültür Evi Bünyesinde Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü eğitmeni Hasan Açan'ın, 15 Kasım-28 Aralık tarihlerini kapsayan sürede ücretsiz 23. Dönem fotoğraf kursu vereceği bildirildi.

Batman Gençlik ve Kültür Evi Bünyesinde Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü eğitmeni Hasan Açan'ın, 15 Kasım-28  Aralık  tarihlerini kapsayan sürede ücretsiz 23. Dönem fotoğraf kursu vereceği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Açan, "Atölyemizde verdiğimiz ücretsiz kurslarla 1000'den fazla kişi derneğimize ait DSLR makineleri ücretsiz kullanma imkanına sahip oldu. Kurslarda fotoğrafçılığın temellerini, çekim tekniklerini, filtreler, kompozisyon, fotoğrafçılık terimleri ve birbirinden önemli konuların yanında yakın bölge ve civar il, ilçelere geziler yapılarak çekim teknikleri pekiştirilmektedir. Fotoğrafçılık derslerimizle daha iyi fotoğraflar çekmenin inceliklerini öğrenmeye sizi de bekliyoruz.

Batman Gençlik ve Kültür Evi koordinatörü Emrullah Girgin ise, “Batman Gençlik ve Kültür Evi olarak sanatın bir diğer kolu olan fotoğrafçılık kursları da vermeye başladık. Fotoğraf çekimlerini öğrenmek, kadrajına sanatsal kareler yansıtmak isteyenleri derneğimize bekliyoruz" dedi.

Kursların pazartesi ve salı günleri 18.00 ila 20.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini vurgulayan Girgin, bu sanat dalına merakı olan her yaştan herkesi kursa beklediklerini ifade etti. Kurslarda fotoğrafın tarihsel gelişimi, fotoğraf makineleri ve türleri, fotoğraf makinelerinin öğeleri, objektifler, fotoğrafa yardımcı malzemeler, pozlandırma, eşdeğerlilik yasası, ışık, fotoğraf çekim teknikleri, fotoğrafta kompozisyon gibi konular ele alınacak. Fotoğraf Eğitmeni Açan kursiyerlerimiz atölyemize ait DSLR Fotoğraf makinelerini eğitim süresince ücretsiz kullanıyor ve kurs sonunda çektikleri başarılı fotoğrafları yine ücretsiz sergileme imkânına sahip oluyorlar. Eğitimlerimiz 25'er kişilik modern ve ferah atölyelerde projeksiyon cihazları eşliğinde verilecektir. Dersler her hafta Pazartesi ve Salı  günlerinde 18.00-20.00 saatleri arasında Gençlik ve Kültür Evinde (Sağlık mahallesi - Eski Tekel Binası ) yapılacaktır" dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=