Lütfen bekleyin..



“Hainlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar”

25 Kasım 2016, 21:26 - Okunma: 4099

Adana saldırısı ve Fırat Kalkanı harekâtıyla ilgili konuşan Batman Valisi Ahmet Deniz, bu tür saldırıları yapanların hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentte görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen yemeğe Vali Ahmet Deniz, Eşi Olcay Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çok sayıda öğretmen katıldı. 

Yemekte öğretmenlere hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Adana’daki saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar ile Fırat Kalkanı harekâtında hayatını kaybeden askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, bu tür saldırıların milleti yıldıramayacağını ifade etti. 

“Bu tür saldırıları yapan hainlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar” diyen Deniz,  “Bizleri asla sindiremeyecek ve dize getiremeyecekler. Hepimiz bu milletin 15 Temmuz’da tanka, uçağa karşı nasıl galip geldiğini gördük. Bizi biz yapan kardeşlik ruhudur. Bu kardeşlik duygusunu çocuklarımıza küçük yaşta aşılamamız lazım. Sizlerin vereceği bilgi ve eğitim çok önemlidir. Önemli olan vatan, bayrak ve ezan sevgisidir. Bu değerler üzerine daha da yoğunlaşmamız gerekir. Eğer 15 Temmuz’da hainler başarılı olsaydı bu gün bunların hiçbirini konuşamayacaktık. Bu vesile ile yeni mesleğe başlayan öğretmenlerimizi, bu onurlu ve güzel mesleği seçtikleri için kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Deniz, öğretmenlerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etikten sonra program sona erdi.(İLKHA)  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=