Lütfen bekleyin..



28 Şubat ve FETÖ Mağdurlarına Tekrar Yargılama Yolu Açılmalı

08 Aralık 2016, 19:35 - Okunma: 1814

Batman Barosu Başkanı Abdulhamit Çakan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TÜMSAİD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, 28 Şubat ve FETÖ mağdurlarına tekrar yargılama yolu açılması gerektiğini söyledi.

TÜMSAİD Batman şube başkanı Nezir Yeşilyurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yeni seçilen Batman Barosu başkanı Abdulhamit Çakan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Nezir Yeşilyurt; “Öncelikle Baro Başkanı Abdulhamit Çakan’ı ve yönetim kurulunu seçildiği yeni görevinde kutlayıp başarılar diledi. Yeşilyurt, devletin farklı organlarına konuşlanan ve dış mihraklara çalışan hâkim ve savcıların aldığı yanlış kararlardan dolayı oluşan mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini belirterek, toplumun her kesimi bu konuda gayret sarf etmesi gerektiğini dile getirdi. 28 Şubat ve FETÖ mağdurlarına tekrar yargılama yolu açılmalıdır diye ifade etti.

 

Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”geçmişte FETÖ üyesi hâkim ve savcılar tarafından alınan gayrı hukuki kararların bireyleri mağdur ettiğini, Tüm yönetim kadromuz ve kurullarımızla birlikte kimden gelirse gelsin insan hakları ihlallerinin takipçisi olacaklarını ifade etti.

 

Kaynak: Hür24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=