Lütfen bekleyin..



Aksoy, Travel Turkey Fuarı’na katıldı

09 Aralık 2016, 21:14 - Okunma: 1811

Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na katıldı.

Batman Belediyesi, dünya turizminin en önemli buluşmaları arasında yer alan Travel Turkey Fuarı’na katıldı. Stantları dolaşan Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, kentin sahip olduğu potansiyel değerlerini stant stant gezerek tanıtıyor. Aksoy, "Batman herkese kucak açan huzur kentidir. Gelin bu huzuru hizmetlerle el ele vererek bütünleştirelim. Batman sizin kardeş iliniz olsun. Gelin Batman halkıyla kucaklaşın" dedi.

Batman önü açık bir kenttir

Travel Turkey İzmir Fuarı bu yıl 10. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. 8-11 Aralık 2016 tarihlerindeki Travel Turkey İzmir’in bu yılki partner ili tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Batman oldu. Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, anlamlı ve değerli bir fuara partner il olarak katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ile birlikte stant stant gezerek Batman'ı tanıtmak için yoğun çaba gösteren Aksoy, "Güneydoğu'nun parlayan yıldızı Batman'ı turizm sektörüne daha iyi tanıtabilmek amacıyla buradayız. Batman'ın eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerini anlatmak için çabalıyoruz. Tarım ve ticaretle birlikte turizmde de yıldızı parlayan ilimizin, yakın geleceğin marka kentlerinden biri olarak öngörüyoruz. Kentin dinamikleriyle birlikte oluşturulan sinerji doğrultusunda Batman'ın büyük bir heyecanla, hiç durmadan, yorulmadan hedefine ilerlemesi için bizler yerel yönetim olarak olağanüstü çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

Batman’da yapacağımız çok iş var

Batman'da yapacakları çok işlerinin olduğunu ile getiren Aksoy, "Stantları gezerek Batman'da herkese kapılarımızın açık olduğunu belirttik. Bölgenin huzurlu kenti Batman'da yapacağımız çok iş var. Kısa sürede kentin altyapısına yönelik başarılı ekip ruhu çalışmasını gösterdik. Belediye bahçesindeki 15 Temmuz parkına uyguladığımız proje bir çok İl’e örnek oldu. Önümüzdeki süreçte daha temiz bir Batman için çalışmalarımız var. Nefes aldıracak park sayımız artacak. Gece geç saatlere kadar ekibimizle birlikte daha güzel bir Batman için çalışıyoruz. Fırsat oldukça yapılan çalışmaları denetlerken halkımızın desteği bizleri mutlu ediyor. Halkın hizmet beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz. Batman halkı her şeyin en güzeline layıktır. Biz değerli halkımıza güzel projeler kazandıracağız. Bize semtlerle ilgili belirten her sıkıntıya zamanına müdahala etmeyi bir görev biliyoruz" ifadelerini kullandı.

travel-turkey-fuari-batman-standi.jpgtravel-turkey-fuari-batman-standi.jpg

travel-turkey-fuari-batman-standi-001.jpg

travel-turkey-fuari-batman-standi-002.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=