Lütfen bekleyin..



Hamile kadın 28 saat sonra kurtarıldı

22 Aralık 2016, 19:01 - Okunma: 1843

Batman Sason'da kar yağışından köyünde mahsur kalan hamile kadın, İl Özel İdaresi ekiplerinin 28 saatlik çalışmaları sonucu sağlık birimine ulaştırıldı.

Batman’ın Sason ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan bir köyde mahsur kalan hamile bir kadın, İl Özel İdaresi ekiplerinin 28 saatlik çalışmaları sonucu sağlık birimine ulaştırıldı.

Sason ilçesinde etkili olan kar nedeniyle mahsur kalan doğum hastası bir kadın, ikamet ettiği Bayramlar-Dağlıca köyünde mahsur kaldı.

Olayı haber alan İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan 28 saatlik uzun uğraş sonucu kar nedeniyle kapanan köy yolu açılarak hastaya ulaşıldı. Yolun açılmasının ardından İl Özel İdare ekiplerince kurtarılan hamile kadın, 112 Acil Sağlık ekiplerine ulaştırıldı.

Konu hakkında İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, “28 saatlik yoğun, zorlu ve kesintisiz mücadelenin ardından Sason/Bayramlar-Dağlıca'da bulunan doğum vakasını 112 ekiplerine ulaştırdık. Kar yağışı nedeni ile yollarda mahsur kalan vatandaşlarımız için ekiplerimiz 7/24 aralıksız olarak hizmet vermektedir.” denildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=