Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR: Saldırı iç karışık çıkarmak amaçlı

01 Ocak 2017, 18:48 - Okunma: 1760

HÜDA PAR, İstanbul Ortaköy'de bir eğlence merkezine yapılan silahlı saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı.

HÜDA PAR, İstanbul Ortaköy'de bir eğlence merkezine yapılan silahlı saldırıya ilişkin bir açıklama yaparak asıl amacın Suriye’deki gibi yüzbinlerce insanın ölümüyle sonuçlanacak iç karışıklıklar çıkarmak olduğunu belirtti.

İslam coğrafyasında yıllardır katliamların gerçekleştirildiğine vurgu yapılan açıklamada, camilerde, türbelerde, pazar yerlerinde, miting alanlarında, otobüs duraklarında, stadyum önlerinde bombalar patlatıldığı ve silahlarla insanların tarandığı ifade edildi.

Her saldırı ve katliam sonrası toplumun farklı kesimlerinden insanların birbirini suçlamaya, ayrışmayı derinleştirmeye başladığını dikkat çekilen açıklamada, "Unutulmamalıdır ki; bu saldırıları organize edenlerin asıl hedefi, onlarca kişiyi öldürmek veya öldürtmek değildir.  Asıl amaç Suriye’deki gibi yüzbinlerce insanın ölümüyle sonuçlanacak iç karışıklıklar çıkarmak, toplumsal düzen ve barışı vurmaktır." denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadeler yer verildi: "Bu hesaplarının boşa çıkması millet olarak bize bağlıdır. Onların ekmeğine yağ sürecek amaçlarına hizmet edecek söz ve davranışlardan kaçınırsak hesapları tutmayacaktır. Bu tür saldırılar memleketin ve insanımızın huzurunun altına dinamit koymaktır. Bu dinamitin fitilini ateşleyenler ise bu saldırıyı toplumsal kutuplaşma ve ayrışma için kullananlardır."

HÜDA PAR açıklamasında, bu tür elim hadiseler üzerinden siyasi kazanç sağlamaya çalışmanın insanlık dışı olduğu ve böylelerinin döktüğü gözyaşlarının da timsah gözyaşları olduğu değerlendirmesinde bulunuldu.

Açıklamanın sonunda, saldırıyı tertipleyenler, gerçekleştirenler ve saldırı üzerinden çıkar sağlamaya çalışanların kınandığı kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=