Lütfen bekleyin..



Batman’da 'Cazibe Merkezleri Uygulama Toplantısı' yapıldı

14 Ocak 2017, 17:15 - Okunma: 1847

'Cazibe Merkezleri Uygulama Toplantısı' Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan Yeni Teşvik Yasası kapsamında oluşturulan 'Cazibe Merkezleri Uygulama Toplantısı' , Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Valilik makamında yapılan toplantıya; Kozluk Kaymakamı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü,  İl Defterdarı, Organize Sanayi Müdürü (OSB), Milli Emlak Müdürü ve Dicle Kalkınma Ajansı Batman Sorumlusu katıldı.

Toplantıda, Cazibe Merkezleri Programının uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar hakkındaki kararın Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine, program kapsamında kentin yatırım potansiyelinin değerlendirilmesi ve en iyi düzeyde faydalanılması için yapılacak çalışmalar istişare edildi. 

Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısından Valiye ziyaret

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Batman'da yapılacak yatırımları yerinde incelemek üzere Batman’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Vali Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcısı Akdeniz, ile bir süre sohbet eden Vali Deniz,  Batman'da yürütecekleri projeler hakkında bilgi alarak, ziyaretlerinden dolayı Akdeniz’e teşekkür etti.

Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz,  Valilik ziyaretinin ardından   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Batman Belediye Başkanlığı işbirliği ile Batman merkez Esentepe’ye yapacakları park alanında, Bakanlığının teknik heyeti ile birlikte incelemelerde bulunarak, yürütecekleri çalışmalar konusunda Batman Belediye Başkanlığı teknik heyeti ile görüş alışverişinde bulundular. (İLKHA)

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=