Lütfen bekleyin..



Yetimleri için biriktirdiği parayı kaybetti

16 Ocak 2017, 00:17 - Okunma: 2000

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinden Batman'a taziyeye gelen Hayat Nergizviran, yetim torunları için biriktirdiği 20 bin TL'sini düşürerek kaybetti.

Hilal Mahallesi'nde bulunan taziye evinden Batman Şehirlerarası Otobüs Terminaline kızını yolcu etmek için giden Hayat Nergizviran, kızını yolcu ettikten sonra cüzdanını kaybetti. Yaşlı kadın akrabalarıyla beraber durumu polis merkezine giderek ihbar etti.

Yetim torunları için biriktirdiği paraları düşürerek kaybeden Nergizviran, bulanlara seslenerek paranın kendisine verilmesini istedi.

Nergizviran, "Yetim torunlarım için yıllarca para topladım. Bir yere gittiğim zaman da paraları sürekli yanımda taşıyordum. Çocuklarım kaza yaptı. Silvan'dan Batman'a taziyeye geldim. Kızım evine gidecekti, onu otogara kadar uğurladım. O esnada üzerimde bulunan 20 bin TL'yi düşürerek kaybettim. Paraları kimse benden çalmadı. Bulanların Allah rızası için bizlere ulaştırmalarını istiyorum. Bu para yetim torunlarıma aittir." ifadelerini kullandı.(M. Sait Çelik - İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yetimlerin biriktirdiği para
1088 gün önce
Paranızı bulduk lütfen Gelin alın bu kadar
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=