Lütfen bekleyin..



Hasta ziyaret saatleri değişti

17 Ocak 2017, 01:01 - Okunma: 3961

Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde, hasta ziyaret saatlerine yeni bir düzenleme getirildi.

Batman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine Bağlı Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde, hasta ziyaret saatlerine yeni bir düzenleme getirildi.

Yapılan düzenlemeye ilişkin Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği şöyle bir açıklamada bulundu; Her gün binlerce hastanın tedavi gördüğü Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları sağlık tesislerimizde yatarak tedavi gören hastalara ilişkin ziyaret saatlerinde yeni bir düzenlemeye gidilmiştir. Sağlık tesislerimizde hasta ziyaret saatleri bundan böyle gündüz vakti saat 12.00 ile 13.30 arası, akşam saatlerinde ise 19.00 ile 21.00 saatleri arası yatarak tedavi gören hastalar ziyaret edilebilecektir.”

Yatan hastaların sıhhatleri ve hastane düzeni açısından önemli bir düzenleme olduğuna dikkat çeken yetkililer ziyaret saatlerine uyulması hususunda vatandaşlardan da önemle ricada bulunuldu. 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
İlaca erişimin her geçen gün zorlaştığını belirten Batman Eczacılar Odası B..
Kanserin dünyada bir salgın gibi arttığını belirten Uzman Doktor Mehmet Cem..
Ramazan ayında ağız ve diş bakımının daha bir önem kazandığını belirten Diş..
Sağlık sektöründe pek çok sorunun halen çözüm beklediğini belirten Sağlık-S..
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımla..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=