Lütfen bekleyin..



Belediye camileri temizliyor

17 Ocak 2017, 01:08 - Okunma: 2057

Batman Belediyesi, kentte bulunan ibadethanelerin temizlenmesi için ‘İbadethane Temizleme Aracını’ araç filosuna ekleyerek önemli bir yeniliğe daha imza attı.

Batman Belediyesi, kentte bulunan ibadethanelerin temizlenmesi amacıyla bir yeniliğe daha imza atarak araç filosuna ‘İbadethane Temizleme Aracı’ ekledi. Temizlik çalışmaları kapsamında önemli yeniliklere imza atan Batman Belediyesi ‘’Çağdaş İnsan Temiz Şehir’’ sloganıyla faaliyet yürütmeye devam ediyor. Kentte bulunan ibadethanelerin temizliği için ‘İbadethane Temizleme Aracı’ ile 5 kişilik bir ekip oluşturan Belediye, kentte bulunan ibadethaneleri temizleme çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Son olarak Belde Mahallesinde bulunan Şevket Başak Cami’inde temizlik çalışmalarına başlayan ekipler kentte bulunan diğer camilerde de çalışma yürütecek.

 

‘’125 cami program çerçevesinde temizlenecek’’

 

Kentte bulunan camilerin temizlenmesi çalışmalarına ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Müftülüğümüz ile yapılan bir protokol ile ilimizde bulunan 125 caminin bir program dahilinde deterjanlı su ile yıkanması, kurutulması ve camlarının silinmesini kapsayan çalışmalarımızla vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

batman’da-camiler-temizleniyor.jpg

batman’da-camiler-temizleniyor-001.jpg

batman’da-camiler-temizleniyor-002.jpg

batman’da-camiler-temizleniyor-003.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=