Lütfen bekleyin..



Batman EMITT Fuarına Hazır

22 Ocak 2017, 20:43 - Okunma: 3346

Batman Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan 2017 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) hazır.

TÜYAP Fuar alanında, 85 ülkeden binlerce katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasına 21. kez merhaba diyecek olan EMITT Fuarı’nda, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, iş birliği içerisinde Batman’ın tanıtımı en etkin şekilde yapacaklar.

26-29 Ocak 2017 tarihileri arasında İstanbul Beylikdüzüde TÜYAP Fuar alanında düzenlenecek olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Sayahat Fuarı’na Batman'ı temsilen Batman Valiliği, Batman Belediye Başkanlığı, DİCLE Kalkınma Ajansı, TP Bölge Müdürlüğü, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, BATSO, Ticaret Borsası,  TÜRSAB ve Batman'da faaliyet yürüten otellerin temsilcileri katılıyor. 

Batman’ın tanıtımının yapılacağı 12 nolu salonda 175 metre kare alana sahip Batman Standı, Petrol üretimin simgesi At başı- Tarihi, Kültürel ve yaşam alanlarını gösterecek şeklinde tasarlandı.

EMITT Turizm Fuarının, Batman'ın sahip olduğu turizm potansiyelinin, zengin tarihi dokusu ve kültürel değerlerinin yanı sıra petrol ve doğa zenginliğinin tanıtımı açısından son derece önem arz eden bir buluşma olduğunu belirten Vali Deniz,  birçok kampanya ve projelerle örnek olan ilimizin tanıtımını EMITT Turizm Fuarı’nda da sürdürüleceğini belirterek, yapılacak tanıtım faaliyetleri ve çalışmaları neticesinde, gerek yerli ve yabancı turist sayısında ve gerekse yapılan yatırımlarla Batman'a önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Deniz, İstanbul ve çevresindeki illerde yaşayan tüm Batmanlıları EMITT Fuarında Batman Standına beklediklerini belirtti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=