Lütfen bekleyin..



AK Parti’de SKM Başkanı Abdulbaki Polat

05 Şubat 2017, 19:02 - Okunma: 4896

Nisan ayında muhtemel Anayasa değişikliği oylamasında seçim çalışmalarını yürütmek üzere AK Parti Batman İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Kurulu (SKM) Başkanlığı’na İl Başkan Yardımcısı Abdulbaki Polat seçildi.

AK Parti Batman İl Başkanlığı’nda, Nisan ayında muhtemel Anayasa değişikliği oylamasında seçim çalışmalarını yürütmek üzere Seçim Koordinasyon Kurulu (SKM) Başkanlığı’na İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdulbaki Polat getirildi.

diyaettin-ucar-001.jpg

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “İl Yürütme kurulunda alınan karar gereğince, Seçim Koordinasyon Kurulu (SKM) Başkanlığı’na İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdulbaki Polat getirildiğini belirten Uçar, Önümüzdeki referandum seçim kampanyası boyunca oluşturulan ekip ile birlikte başarılı bir çalışma yürüteceklerine inanıyorum.”

İl Teşkilatı olarak bugünden referandumun yapılacağı güne kadar gece gündüz hiç durmadan var gücümüzle çalışacaklarını vurgulayan Uçar, “Cumhurbaşkanlığı sistemi ve hata Başkanlık sistemi için yapılacak referandumda bu sistem değişikliğine “Evet” diyecek olmanın gerekçelerini halkımıza iyi anlatmalıyız. Çok partili siyasi hayatımızın başladığı 1945’ten bu yana 75 yılda 65 hükümet kuruldu, her hükümetin ortalama ömrü 14 ay. Bu kadar sürede hükümetler ne iş yapabilir?” dedi.

Uçar devamla, “ABD’de hükümetlerin ortalama ömrü 4 yıl. Durumları ortada, siyasi kalıcı hale gelmesi, güçlü hükümetlerin kurulması için, güçlü ve hızlı bir hükümet modeli ortaya çıkacak. Böyle bir hükümet ile ekonomi büyüme ve kalkınma sürecimiz hızlanacağı için, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözü gerçekten pratikte uygulamaya geçecek. Milli iradeye güç kazandıracağı ve vesayet sistemlerini tamamen tasfiye edeceği için, en az yüzde 50 oy almak zorunda kalınacağından merkez siyaseti güçlendireceği, marjinal siyaseti saf dışı bırakacağız, toplumsal birliği pekiştireceğiz ve değişik kesimleri aynı şemsiye altında buluşturacağı için, Güçlü yönetim sayesinde, ülkemiz bölgesinde ve küresel siyasette daha etkili bir konuma geleceği için “Evet demenin önemini Halkımızın her kesimine ulaşmak için partimizin tüm kademeleri ile beraber çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.

Abdulbaki Polat Başkanlığındaki AK Parti Batman İl SKM yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Sünger, İsmail Şen, Cemal Yalçın ve Çelebi Soysal.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=