Lütfen bekleyin..



Batman Tarafsız 3. Yılında

08 Şubat 2017, 18:54 - Okunma: 8234

Batman’da günlük olarak yayın hayatına başlayan Batman Tarafsız Haber Gazetesi, 2’inci yılını geride bırakarak, 3’ncü yılına merhaba dedi.

9 Şubat 2015 yılında yayın hayatına günlük olarak başlayan Batman Tarafsız Haber Gazetesi, ikinci yılını geride bıraktı. Sağlam temeller üzerinde kurduğumuz gazetemizi çok daha iyi yerlere gelebilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

cebrail-uyanik.jpg

“KENDİMİZİ İSPAT ETTİK, AYAKTAYIZ”

İkinci yılını başarılı bir şekilde geride bırakan gazetemizin kurucusu ve imtiyaz sahibi Cebrail Uyanık yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dedi: “Basın meslek ilkelerine bağlı olarak bağımsız, objektif, tarafsız ve doğru habercilik yaparak 3. yaşına girmenin mutluluğu içindeyiz. Kısa süre içinde kendimizi bu kentte ispat ettik. Sevildik, güvenildik. Yaşadık, yaşatıldık ve ayakta kaldık. Doğru habercilik anlayışımızla, kente olan sorumluluklarımızı hiçbir zaman unutmadık. Okurlarımızın karşısına doğru haberlerle çıktık.”

“KURALIMIZI ASLA UNUTMADIK”

Gazetecilik mesleğinin bir gelenek olduğunu kaydeden Uyanık, "Gazete, bir günün olayını anlatan mecra değildir. Aynı zamanda bir tarihi de aktaran bir yapıdır. Bu perspektifte, olaylara objektif yaklaşarak, kamuoyunu doğru bilgilendirme kuralımızı asla unutmadık.

Gazetemiz, dün olduğu gibi bugün ve yarın da sadece doğruları tarafsız olarak, objektif yayınlamaya devam edecek. Halkın, doğru ve gerçek haber alma hakkını ilke edinerek, okurlarının güvenine yakışır bir şekilde ve insanların hak ve hukukunu göz ardı etmeden özveriyle çalışacağız.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..
Gazetecilerin ekonomik açıdan çok zorlandıkları bir dönemden geçtiğini beli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=