Lütfen bekleyin..



Batman'da uyuşturucu operasyonu

12 Şubat 2017, 18:51 - Okunma: 2122

Batman’da durumundan şüphenilen bir araçta yapılan aramada 13 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Batman’da durdurulan bir araçta yapılan aramada 13 kilogram esrar maddesi ele geçirildiği, olayla ilgili yakalanan bir kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Batman’da durumundan şüphenilen bir araçta yapılan aramada 13 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

uyusturucu-operasyonu-014.jpg

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "10 Şubat Cuma günü ilimizden batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağının tespit edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda, Batman-Diyarbakır Karayolu Bismil Köprüsü üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta, yapılan aramada, aracın yakıt deposu içerisindeki gizli bölmeye saklanmış vaziyette 32 paket halinde 13 kilo 100 gram (on üç kilo yüz gram) uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir."denildi.

Valilik açıklamasında ele geçirilen uyuşturucu ile ilgili olarak gözaltına alınan bir şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=